2016. november 6., vasárnap

Aranyos Angyalkák + gyurma recept

Olyan aranyosak ezek az Angyalkák, hogy ha lesz időm mindenképp készíteni fogok egy pár darabot.
Sanszos, hogy ki fogom próbálni a szódabikarbónás gyurmával is.

Ha érdekel a folytatás olvass tovább!


Még több ötletért lájkold a blog facebook oldalát!











Kellékek:
2 csésze liszt
1 csésze finom szemcséjű só
1 csésze víz
1 teáskanál olaj
Kés
Ecset
Kevés víz
Fokhagymakinyomó
Fogvájó
Pohár
A gyurma alapanyagit a fent megadott arányokkal dolgozzuk össze, ezt robotgéppel a legkönnyebb.
A képen láthatod, hogy melyik testrészhez , körülbelül mekkora golyóra lesz szükséged.

Alakítsátok ki a szárnyakat.
A vonalakat egy kés pengéjének segítségével alakítsd ki!
A test készítéséhez nyújtsd ki a gyurmát, majd egy pohár szájának a segítségével szaggass ki belőle egy kört!
Késsel vágd le a kör két oldalát a képen látható módon.

Fogvájóval mintázd az Angyalka testét az akasztót is most tudod kialakítani.
Ragaszd össze a testrészeket.
A ragasztani kívánt részekre ecsettel vigyél fel egy kevés vizet.
A fejet is ragaszd fel a testre.
Formázd meg a kezeket.
Az ujjakat szintén késsel alakítsd ki.
A kezeket is ragaszd fel.
A hajat fokhagymakinyomóval készítsd el!
A hajtincseket ragaszd fel a fejre.
Az Angyalkákat sütőben szárítsátok ki a legalacsonyabb fokozaton, esetleg radiátoron is kiszáríthatjátok.
Szárítás után tetszőlegesen festhetitek is, mondjuk akril festékkel vagy natúron is hagyhatjátok.












Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...