2013. április 2., kedd

Tál csavaralátétekből

A héten igyekszem egy kicsit jobban a férfi olvasóimra figyelni, mivel sokan vannak ők is, de néha mivel én is nőből vagyok hajlamos vagyok nagyon elmenni a nagyon csajos cukiságok felé, amit ti férfiak nem igazán értékeltek!

Azért ti se izguljatok csajok csak annyira lesznek férfiasak ezek a szuper ötletek, hogy még mi is simán örömmel bevállaljuk azokat!


Ezek mellé a gyertya alátétek mellé kiválóan fog illeni!


Ha érdekel a folytatás olvass tovább, de előtte lájkold a blog facebook oldalát, hogy mindig naprakészen értesülj a blogban történő eseményekről!








Alapanyagok:
Csavar alátétek
Fém ragasztó vagy ügyesebbeknek forrasztópáka és forrasztó ón
Kerek tál
Alufólia
Fémre is használható fedőlakk

Elkészítés:
A kerek tálat vonjuk be alufóliával (ezt a lépést amiatt javaslom, hogy a tálunk ne sérüljön, illetve könnyebben le tudjuk szedni a műanyag tálról, majd a kész fém tálunkat), ha ezzel megvagyunk akkor kezdhetjük a tál összeállítását!
A műanyag tálat fordítsuk fejjel lefelé és az alján (ami most a teteje) kezdjük az összeállítást, így ragasztgassuk vagy forrasztgassuk össze a tálat, majd ha elértük a kellő méretet és a ragasztás esetében kivártuk a megfelelő száradási időt is akkor borítsuk ki a műanyag tálat a fémből és szedjük le róla az alufóliát is!


Kép forrása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...