2012. szeptember 6., csütörtök

Csinálj magadnak csipke órát.

Csipkemániásoknak itt a csipkeóra.
Nagyon sokszor látom a statisztikámból, hogy csipke keresőszóval érkeznek az oldalamra, így gondoltam nekik hozok ma egy szuper ötletet, bár aki nem szereti túlzottan a csipkét ez az ötlet neki is tetszhet.

Mielőtt tovább olvasol támogasd egy lájkkal a facebook oldalamat.





Hozzávalók:
Óraszerkezet
Csipke terítő
Háztartási keményítő
Sima, kemény felület (mondjuk bútorlap)
Ragasztópisztoly

Elkészítés:
Az étkezési keményítőt keverjük ki a csomagoláson található leírás szerint, majd a csipkét itassuk át vele és terítsük ki egy sima, kemény felületre, mondjuk bútorlapra és hagyjuk jól megszáradni.
A csipke közepét szúrjuk át egy ollóval, majd a terítő hátuljára ragasszuk fel az óraszerkezetet a ragasztópisztollyal.
Tegyük fel az óramutatókat és kész is!


Forrás

2 megjegyzés:

  1. Én lehet, hogy keretbe tenném az óralapot, így nem lesz poros a csipke. :) Lehet viszonylag mély kereteket kapni, amibe még beleférnek a mutatók, a hátlapot pedig át lehet fúrni, és kívülre tenni az óraszerkezetet.
    Továbbgondolva: ha egy üveges át tudja fúrni a plexit/üveget, akkor csak a csipkét a keretbe, a szerkezet minden részét kívülre. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsangyal. Köszönöm a hozzászólásod!
      A porosodás elkerülése érdekében nagyon jó az ötlet, viszont engem zavarna a keret az óra körül, bár úgy sem lenne rossz, de akkor ha mondjuk üvegessel átfúrnánk egy a csipke méretének megfelelő üveget, amihez mondjuk decoupage ragasztóval hozzá ragasztjuk a csipkét akkor nem lesz körülötte egy zavaró keret és a porosodás problémája is megoldódna.

      Törlés

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...